vanuit-de-hunzestraat-de-wijde-wereld-in.reismee.nl

Eerste lesdag achter de rug

We zagen er wel een beetje tegenop. De eerste lesdag ligt achter ons. Het is ons niet tegengevallen. Om te zeggen dat het meevalt, gaat weer te ver. Maar we hebbener allebei wel een goed gevoel bij. Gert-Jangaf les aan Isa en Reintjegaf les aan Luka. Morgen wisselen we om.

Gisteren stond grotendeels in het teken van de voorbereidingen. Dat koste toch nog wel wat tijd: Reintje 's middags en Gert-Jan toen de kinderen op bedlagen. Tussendoor hebben we met de kinderen kerstboomversiering gemaakt.

De dag begon vlot. Iedereen was om8 uur wakker en om 9.00 uur begon school. Ieder stel op een eigenrustig plekje onder een palmboom. Om 11.00 uur was er een pauze hap en om 12.00 uur waren we klaar. De les begon met zijn vieren met liedjes zingen (waar Reintje met Luka op kon voortboorduren) en eindigde met muizentrapjes maken en een hoofdstuk voorlezen uit DolfjeWeerwolfje. Daarna een duik in de zee, want daar waren we om 12.00 uur wel aan toe!

Vanmiddag gaan we het schoolkerstdiner voorbereiden...datis nietin verband met de laatste dag voor de vakantie, maar vanwege de eerste schooldag. Zo'n schooldag is toch wel hardwerken ;-)

Wat de kinderenvan de lessen vonden is later op de site van Isa en Luka te vinden.

Later volgen ookfoto's.

Reacties

Reacties

Papa van Liam

I have just got to work after taking Liam to school. Everyone was in Christmas party mood and the kids were very excited. Liam has taken a camera to school with him and he is going to make some films so we can upload them for your pleasure. I just hope he remembers how the camera works!!! Let's see huh!
Good to hear about the school lessons under the palm trees... how ideallic is that?... Good luck with that part... Greetings to you all from a wet Amsterdam!!!

tota

hoi,leuk al die verhalen en ik kom gauw bij jullie logeren
in dat geweldige huis.Lisa en luca wel goed bij de les blijven hoor, dag kusjes tota

Voor Tota - van Gert-Jan en Reintje

Ha die Tota,

We zien je hier zo rondlopen. Je past prima in de omgeving :-)

tota

Ha,ha,ik pas in elke omgeving!Er ligt ontiegelijk veel
sneeuw,de bussen rijden niet,als het a.s.vrijdag maar
weg is want ik wil wel op schiphol terecht komen, marokko!Maandag met Jitske afgesproken, leuk, nou dag jullie bofkonten...

Lionne

Wat een heerlijke verhalen allemaal! We volgen jullie op de voet via de berichtjes en filmpjes. Hier genieten we van de vakantie. Te gek natuurlijk met een dik pak sneeuw. Lijkt mij bizar om kerst te vieren in de zon. Wies huilde vandaag ineens dikke tranen omdat ze Isa mist. Beloofd dat ze morgen een berichtje mag sturen, dat maakte weer veel goed. Geniet van alles! We mailen .... Liefs van ons allemaal.

`voor lionne van reintje

eindelijk vakantie voor jullie! Isa mist wies ook regelmatig. Ze noemt Nina en wies in 1 adem. Laatst vroeg ze zich af of ze op het strand een tunnel kon graven om naar haar vriendinnen te gaan. fijne feestdagen voor jullie allemaal. liefs, reintje

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!